Elvira Ioana' s Blog

"Ai grija de gandurile tale pentru ca se vor transforma in vorbe …"

 • Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

  Join 2,831 other followers

 • Muzica

 • Advertisements

Idolul multor generatii, Michael Jackson s-a stins din viata !

Posted by Elvira Ioana on June 26, 2009

DUMNEZEU sa-l odihneasca!

După ce a suferit un stop cardio-respirator în locuinţa sa, cântăreţul american, Michael Jackson supranumit “regele muzicii pop”, a murit la vârsta de 50 de ani, într-un spital din Los Angeles.
Când paramedicii au sosit, Michael Jackson nu mai avea puls.Înainte să anunţe decesul, Los Angeles Times relata că starul pop a fost dus de urgenţă la un spital din Los Angeles de către un echipaj de pompieri paramedici, care l-au găsit fără suflare când au ajuns la domiciliul cântăreţului. Cotidianul afirma că paramedicii au făcut manevre de resuscitare cardiopulmonară la faţa locului, apoi au dus pacientul la centrul medical UCLA.
Michael Jackson anunţase un turneu de întoarcere pe scena pe care o părăsise de câţiva ani, turneu ce trebuia să înceapă luna viitoare, la Londra, urmând să continue până în martie 2010. În ultimele două luni, cântăreţul a făcut repetiţii în zona Los Angeles, pregătindu-se pentru seria de concerte.

Biletele pentru cele 50 de concerte programate la Londra, puse în vânzare în martie, s-au epuizat în câteva minute.Michael Jackson a vândut în timpul vieţii în jur de 750 de milioane de discuri, care, adăugate celor 13 premii Grammy pe care le-a obţinut, fac din el cea mai de succes vedetă din toate timpurile.În ultimii ani sănătatea lui Michael Jackson a fost subiect de îngrijorare, dar promotorii spectacolelor de revenire de la Londra, AEG Live, au spus în martie că Michael Jackson a fost examinat timp de patru ore şi jumătate de diferiţi medici.

La ora 02.25 (ora României), Fred Corral, legistul-şef din LA, a confirmat pentru CNN decesul lui Michael Jackson, care ar fi împlinit pe 20 august 51 de ani. Am crescut ascultand muzica lui … multe generatii au avut o copilarie mai frumoasa datorita lui, datorita muzicii lui. De fapt … el nu a murit,va trai mereu prin muzica lui, prin ceea ce a lasat in urma sa.

Un asemenea STAR nu va mai fi… se naste odata la o mie de ani! 😦
A plecat si nu se va mai intoarce. 😦 DUMNEZEU sa te odihneasca, MICHAEL!

Advertisements

2 Responses to “Idolul multor generatii, Michael Jackson s-a stins din viata !”

 1. adi4streetcore said

  uraaa maical is dead :)))

 2. Ioana said

  Elvy … te pup :* Intr-adevar si eu sunt trista …nush nu mai am chef de nimic pe ziua de azi :(O mare pierdere , un adevarat megastar . Dumnezeu sa -l ierte , sa-l odihneasca pe Michael Jackson!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: